Maatwerk bij praktijk Dayâla

Het Asyra Pro Bioresonantie systeem

Een grondige analyse en een persoonlijke aanpak is de afgelopen 10 jaar altijd al het uitgangspunt geweest, een holistische aanpak; Lichaam & Geest zijn 1.
Een investering in het Asyra Pro systeem, Bio Fotonen Resonantietherapie, is hierop een logisch vervolg.

Hoe werkt de Asyra Pro?

In het kort: het meten/analyseren en behandelen van disbalans in de energie.

De Asyra zendt elke seconde specifieke golfpatronen uit naar het lichaam en vraagt hiermee aan het lichaam of de biologische patronen kloppen. De Asyra registreert volautomatisch via de computer een gezondheidsanalyse. De trillingen van de Asyra resoneren met het lichaam waarbij er verstoringen/disbalans op verschillende niveaus aan het licht kunnen komen.

Het Asyra Pro systeem meet 40 organen/systemen en maakt zo een overzicht van het functioneren van het lichaam. Wanneer er na de meting duidelijk is geworden welke organen of systemen in het lichaam belast zijn, komt de vraag waardoor deze belasting of disbalans in de energie wordt veroorzaakt. Bij elke verstoring/onbalans gaat het Asyra systeem interactief aan het werk en stuurt de specifieke frequenties, via de software, naar het lichaam om de onbalans te herstellen, Bio-fotonen Resonantie. In het Asyra systeem zijn meer dan 150.000 frequenties opgeslagen en te meten. Dit geeft de behandelaar de mogelijkheid om tot de meest effectieve behandeling over te gaan. Tevens zal tijdens de eerste 1ste behandeling het Asyra Pro systeem het lichaam helpen te ontgiften, het immuunsysteem te versterken, darmflora te herstellen en spijsvertering te ondersteunen.

Aan het eind van de behandeling kunnen de frequenties die gevonden zijn in een persoonlijke homeopathische verdunning worden ingeprent en meegegeven, mogelijk met toevoeging van supplement(en). Een kickstart met de laserpen sluit de behandeling af. In de laserpen zijn de frequenties opgenomen die voor u persoonlijk gemeten zijn. Het aantal behandelingen die nodig zijn is afhankelijk van hoezeer het lichaam uit balans is met de daarbij behorende klachten.

De Asyra Pro is een systeem dat energieblokkades, disbalans, opspoort in organen en orgaansystemen, zonder dat de meting de cliënt belast. Let wel: “het systeem stelt geen diagnose en kan niet als vervanging worden gezien van de reguliere gezondheidszorg, maar wel als een aanvulling”.