Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Bars kan gebruikt worden om verandering mogelijk te maken in alle gebieden van jouw leven. Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar alle heling.

Bars zijn de 32 punten op het hoofd, deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in je leven hebt opgeslagen en die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven.
Wanneer je jouw Bars® laat nalopen (“running the Bar®s”) kun je het vergelijken met de “Delete” knop van de computer.
De elektrische lading, die in jouw hersens zijn opgeslagen, zal door een Acces Bars® behandeling gaan oplossen.
Je krijgt helder waar je in jouw leven op de automatische piloot in plaats van dat je uit gewaarwording werkt.

Door een zachte aanraking van deze Bars® punten, tijdens een Access Bars® behandeling, gaan deze energetische banen weer stromen en kunnen blokkades en de daarbij horende vastzittende energie ontladen. Door de energiestroom weer te balanceren krijgen nieuwe keuzes, ideeën en ervaringen weer de ruimte om door je lijf te stromen om te bereiken en te manifesteren waar je hart naar verlangt.

Wanneer Bars®?

  • Als je emoties en overtuigingen in jezelf hebt vastgezet;
  • Als jouw gedragspatronen je weerhouden om datgene te realiseren wat je graag wilt;
  • Als alle oordelen over jezelf en anderen jou klein houden en onbekwaam;
  • Als jouw gedachten, conclusies en overtuigingen je niet dienen, maar je beperken om in vrijheid te leven;
  • Als je de neiging hebt om jouw problemen rationeel op te lossen in plaats van gebruik te maken van je intuïtie en de wijsheid van het universum.

Bars kan gebruikt worden om verandering mogelijk te maken op allerlei gebeid van jouw leven, Je leert te ontvangen!

Tijdens de behandeling worden alle 32 punten zachtjes aangeraakt terwijl je aangekleed op de behandeltafel ligt met een warm dekentje over je heen. Op die manier kan er ontlading plaats vinden en kun je jezelf diep ontspannen. Sommige mensen vallen lekker in slaap terwijl ik gewoon met de behandeling door ga. De behandeling duurt ongeveer 5 kwartier en kan nog enkele weken nawerken.

Ook voor kinderen en jongeren kan een Acces Bars behandeling ook een mooie bijdrage zijn.
Het helpt ze om zich te ontspannen, zich zekerder te voelen en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Een behandeling van een half uur kan bij jonge kinderen al voldoende zijn.

Wat als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn? Wat als jouw leven weer plezieriger zou kunnen zijn? Wat als jij teveel plezier zou hebben om het nog op te merken wanneer mensen over je oordelen? Al vroeg in ons leven hebben we geleerd dat het wenselijk is om over onszelf te oordelen en dat dat de manier is om je leven te leiden in deze wereld. Wat als jezelf veroordelen of beoordelen het meest onaardige was dat je jezelf ooit aan deed? En nog steeds doet? Deze wonderlijk mooie techniek genaamd “Access bars®” zal dit van binnenuit oplossen.