Wat is Kristal Healing?

Al eeuwen lang haalt men edelstenen en kristallen uit de aarde. Zij kunnen in grootte verschillen van héél klein tot meer dan een meter lang. Het werken met edelstenen en kristallen is niet nieuw. Vroeger werden deze al gebruikt om ziekten te genezen; en ook nu worden ze opnieuw steeds vaker gebruikt om een “healing” te ondersteunen en mensen weer in balans te brengen.
Kristallen hebben een enorme natuurlijke kracht en een hoge energietrilling, waarmee wij mensen gaan resoneren. Het zijn prachtige hulpmiddelen bij het tot stand brengen van veranderingen, transformaties, en het brengen van harmonie.

Elke steen heeft een eigen energetische werking, en dit verschilt niet alleen in de soort steen, maar ook elke steen binnen 1 soort steen heeft een specifieke werking.

Tijdens de behandeling worden er kristallen, die op dat moment bij de cliënt passen, op en om de cliënt heen gelegd.

Welke kristallen er gebruikt worden tijdens een healing kan per behandeling verschillen.
De kristallen zorgen ervoor dat de energie in het lichaam vrij gaat stromen waardoor er blokkades kunnen worden opgeheven.
Stress, pijnklachten, blokkades en onzekerheden kunnen verminderen. Het is een mooie ervaring en het werkt vooral ook heel ontspannend.
Deze behandeling wordt gecombineerd met de energetische healing zoals ook op deze site beschreven.
Ervaar de kracht en de ontspannende werking van kristallen. Voel de energie weer stromen in uw lijf terwijl u heerlijk ontspannen ligt.

  • Kristallen zijn uniek, elke soort heeft zijn eigen kracht en eigenschappen.
  • Kristallen brengen je dichter bij jezelf en verbinden je met de aarde en het universum.
  • Kristallen vergroten ons bewustzijn
  • Kristallen nemen spanning weg en stimuleren het zelf genezend vermogen.
  • Voor ieder mens bestaat er wel een kristal, afgestemd op de behoefte.